Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Kinepolis achter de schermen


 

 

Op een typische herfstdag bezochten  wij met een 30-tal leden onze nieuwste cinema Kinepolis te Brugge.

.

 Het bezoek verliep in deze volgorde:

Eerst kregen we algemene info over het nieuwe concept ivm ticketaankoop .Kinepolis koos voor een max aan comfort en vrijheid.Kinepolis Brugge is ook de eerste cinema in Belgie waar je vrij van ingang tot stoel kan rondlopen.Door de nieuwste snufjes kan je zelfs thuis je tickets online afdrukken en je zetel kiezen.Zeer handig dus,je kan perfect enkele minuten voor de film binnenkomen en toch nog een leuke plaats hebben.

 

Daarna gingen we iets hoger,achter de schermen dus.Daar werd het afspelen van de film gedemonstreerd.Daarbij werd al snel duidelijk dat de digitale film vooral veel kleiner en sneller is in gebruik.Natuurlijk gemak moet betaald en daar is de kostprijs  van de projector een duidelijk bewijs van.

Het werd stilaan tijd om te genieten van onze film.We konden meegenieten van het nieuwste product van onze eigen belgische filmmaker Jan Verheyen .Het werd dus "Zot van A",een vlaamse romantische komedie met veel gekende acteurs zoals Veerle Baetens,Kevin Jansens,Koen De Graeve, Barbara Sarafian,Matthias Sercu,Joke Devinck.... om er maar enkele te noemen.Deze film werd op 15 februari gedraaid in Antwerpen en was op 20 april volledig  opgenomen.De titelsong van de film "Gek op jou"werd gebracht door Clouseau.

Bemerk op bovenstaande foto :de bruine zitplaatsen waren  voorbehouden voor KVLV. Na afloop werd ons nog koffie met versnaperingen aangeboden.Dank aan Pia die deze uitstap voor ons regelde.

.