INSPIRATIEMOMENT 2011

Op woensdag 27 april om 19u45 werd bij ons een inspiratiemoment gehouden voor alle afdelingen van het gewest. Een soort opleidingsavond voor bestuursleden zeg maar.

Met 48 bestuursleden uit verschillende afdelingen werd nagedacht over het onthaal van nieuwe leden en bestuursleden. Na ons aperitiefje voerde consulente Patricia een  plaatswissel uit  zodat alle afdelingen gemengd waren en we van start konden gaan.

.

Na de vele tips van andere bestuursleden en van KVLV werd er nog nagepraat over hoe elk dat in zijn afdeling kan toepassen.We hadden tot slot nog voor een traktaat gezorgd:de gevulde marokkaanse broden uit onze kookles wat zeer gewaardeerd werd.

Patricia was tot slot onze kabouter van dienst bij het afsluiten van de avond. Aan alle kabouters bedankt om er bij te zijn en tot een volgende gewestvergadering!

(Kabouter....iets om te onthouden)