KVLV ST-PIETERS BESTAAT 90 JAAR

Op 4 juni 2011  vierden wij het 90 jarig bestaan van onze vereniging.
We startten onze viering met een H MIS in de St-Pauluskerk.

Het feest ging door in de ZANDWEGEMOLEN te St-Pieters. Het mooie weer zorgde voor een ontspannen sfeer op het terras.  Met een fris aperitiefje en de nodige hapjes alvast een goed begin.

.

Daarna nodigde de zaakvoerder Johan ons uit aan tafel.
De voorzitster,Carine heette iedereen welkom en zette daarbij ons oudste lid Mariette Clyncke en het langste lid Therese Van Hecke in de bloemetjes.
Terwijl we op het voorgerecht wachtten genoten we van een stukje bestuursgeschiedenis.Van 1921 TOT 2011!!! Het onderhoud van de slaapkamer anno 1930 door Claudine verteld zorgde voor ludieke momenten.

Na een 45 min boeiende foto's en verhalen hielden we even pauze om van ons menu te genieten.

Deel 2 van de presentatie startte met het bestuur onder leiding van Elodie Bonte (1970).
Vanaf nu kwamen nog meer herkenbare foto's van activiteiten uit het verleden aan bod. Velen herkenden dan ook zichzelf weliswaar iets jonger toen.
Onze ere-voorzitsters Yvette en Katrien werden in de bloemetjes gezet.Ook enkele bestuursleden waaronder Nicole (33j), Jose (27j) en huidig voorzitster Carine (22j) kregen bloemen voor hun inzet gedurende verschillende jaren.
Daarna bedankte de voorzitster iedereen voor hun trouw aan de vereniging en werden we uitgenodigd voor het dessertbuffet! Aan onze lijn denken we even niet...

.

Tot slot werden nog eventjes de benen gestrekt op de dansvloer. Om 3 u in de morgen werden uiteindelijk de lichtjes gedoofd.
Voor wie er bij was en er heeft van genoten vertel het verder, blijf ons trouw dan kunnen  we binnen enkele jaren ons eeuwfeest  vieren !

VAN HARTE DANK U WEL !!!
HET KVLV TEAM