Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Dinsdagnamiddag 3 april was er terug bloemschikken.
Het thema deze keer was "IN EN ROND GLAS".Magda had alles goed uitgelegd en iedereen haalde zijn mooiste schaal meegebracht.Lesgever Dirk had alle benodigheden bij en stipt op tijd gingen we om 14 u van start voor een mooie paascreatie.
Het eerste deel bestond uit het maken van een krans met beregras die de basis zou worden van ons stuk.Goed voor een klein uurtje werk!

Paascreaties bij kvlv sint pieters

Daarna tijd voor koffie en perentaart.Wat zijn we verwend door onze voorzitster die ons telkens verrast met een heerlijk stuk zelfgebakken taart.
Toen begonnen we aan het opvulwerk.Je kon naar keuze werken met een stuisvogelei,kippeeieren of eierschalen.Dat resulteerde in vele verschillende bloemstukjes.
Halfweg de les werd onze lesgever verwittigd van een komende bevalling bij zijn schapen.Telefonisch gaf Dirk zijn dochter de nodige instructies en iets later was hij trotse eigenaar van een nieuw lammetje ondertussen op het thuisfront geboren.Van een echte paasstemming gesproken!
Wij werkten samen onze bloemstukjes verder af en maakten tot slot nog een groepsfoto.Iedereen fier op zijn werk! We kijken alvast uit naar onze volgende les(december)

bloemschikken kvlv sint pieters

.