Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Lentebloemstuk

 

Met een vooruitblik naar Pasen maakten we op 15 maart een lentestuk.Lesgeefster Vicky zorgde voor een creatieve basis afgewerkt met bloemen in kleuren naar keuze.De witte,roze en oranje tinten zorgen voor een lentesfeer.Tijdens de pauze trakteerde de voorzitster ons met een bessentaart.Héérlijk! Met de bloemetjes in de vaasjes werd het een mooi geheel en kan het wel enkele weken meegaan.Varieer met de kleuren en het is telkens wat anders.Vooral niet vergeten om tijdig wat water bij te geven.
Onze paastafel is alvast voorzien van een mooi bloemstukje.

Lichtmis/De moed van imperfectie

De eerste activiteit van het jaar is een feit. Een niet alledaags thema "De moed van imperfectie". LEEN COOLS liet ons ,aan de hand van kleine opdrachten, inleven in dit thema.Wat doet het met je als je aangestaard wordt of als je een complimentje krijgt?
We stelden vast dat iedereen zich daarbij anders voelt.Soms ben je argwanend in de zin van "wat doe ik nu weer verkeerd".Of bij een compliment vinden we overdrijven ze nu niet? In groepjes discussieërden we verder en er kwamen verrrassende antwoorden naar boven.

Daarna was er tijd voor ontspanning.De komende uitstappen naar de Gentse floralieën en naar Amsterdam werden voorgesteld met een filmpje.

Natuurlijk mochten op Lichtmis de pannenkoeken niet ontbreken.Met een tasje koffie erbij keuvelden we verder.Een gezellige namiddag was zo voorbij...