Zomerfeest tgv 95 jaar KVLV

Vrijdagmorgen 3 juni werd alles kaargemaakt voor het jubileum van 95 jaar KVLV.Magda had voor mooie tafelstukjes gezorgd. Rond 18u30 kwamen de leden binnen en werd een aperitiefje aangeboden.Daarna heette Carine,onze voorzitster,iedereen welkom.95 jaar lukt namelijk niet zomaar ,daarom ook hartelijk dank aan onze trouwe leden en aan de bestuursleden voor hun inzet.Ondertussen worden de voorgerechtjes binnengebracht...

Het frisse noordzeeslaatje werd gesmaakt.Ondertussen werd beneden in de keuken het hoofdgerecht klaargestoomd: Ossehaas met championsaus en groentjes.

We genoten tijdens het wachten van een heerlijk wijntje (wijnhandel Feys) Op de tonen van Straus werd iets later de ijstaart binnengebracht.Een luid enthouisaste menigte genoot van het spektakel.Terwijl we ons ijsje binnenlepelen wachtte Kip van Troye om hun animatie voor te stellen.

.

Met wat vertraging ging het duo uiteindelijk van start.Het werd een mix van muziek, poezie en theater .Met de hulp van Els,Christine en Luc realiseerden ze een komisch tafereel.Later mochten nog meerdere mannen een leuk dansje uitvoeren.