Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Onze eerste Appelbabbel

Onze inspanningen werden ook in het hoofdkantoor van FERM en door het stadsbestuur warm onthaald!
zie hierboven

-----------------------------------------------------------

Vijf ferme dames van Sint Pieters staan al evenveel weken op de bres om alle bezoekers van Open Balie naast een diepvriesmaaltijd ook een heerlijke verse soep klaar te maken en voor te schotelen.

Dank je wel dames en nog veel kookplezier.

(Uit het parochieblad)

24/01/2020 Het is zover! Onze nieuwe naam is gekend.

FERM, een goede naam voor een FERM  goede vereniging met FERM toffe dames.

We zijn FERM content met onze nieuwe naam.

Wij heten jullie dan ook FERM welkom met een leuke attentie.

 

 

Potluck ontbijt

26 mei 2019,verkiezingen.Eerst gezellig ontbijten en dan onze burgerlijke plicht gaan doen? Een mooie combinatie zo dacht KVLV. Zo organiseerden wij een potluck ontbijt voor de kansarmen en gingen we samen mee aan tafel.

KVLV trakteert!Promotie voor onze activiteiten.

Vrijdag 17 maart,promodag voor Kvlv Sint Pieters!
Met versgebakken wafeltjes en chocolademelk voor de kleintjes trokken we de aandacht aan de schoolpoort.Hierbij maakten we van de gelegenheid gebruik om onze vereniging eens in de kijker te zetten.De crea activiteit voor de kinderen in de paasvakantie is dan ook een idiaal moment voor de mama's of oma's om eens kennis te maken.
 
Lid worden kan aan het voordeeltarief van 10€ en hierbij ontvang je ook 10x het ledenmagazine Vrouwen met Vaart.Tot binnenkort???

Enkele sfeerbeelden...

.

Week van de vrijwilliger 2017

.

Als vrijwilliger bij Kvlv waren wij ook uitgenodigd voor dit evenement.

Ons kookboek vernieuwd! Ook onze ministers gebruiken het. Lees hun ervaring!

Februari 2013

artikel uit "Het laatste nieuws"

Het moest er ooit eens van komen en afgelopen weekend was het zover .
ANNIE PINTELON, lid van kvlv ,nam afscheid van haar cafe.
53 jaar lang was zij de BV van Sint-Pieters.Ook wij als vereniging waren vele malen te gast in haar cafe. Ondanks haar drukke bezigheden kwam Annie toch naar vele activiteiten.
Geniet van je rust en tot binnenkort !

___________________________________________________________________________________


Herken ik in deze dames een bestuurslid?

 

 3de dame rechts voor...
25/8/2012
Gouden Boomstoet

KVLV CONGRES VOOR BESTUURSLEDEN 13 JANUARI 2012

 Op vrijdag 13 januari stapten 5.000 bestuursleden van KVLV samen een nieuwe eeuw binnen. In 2011 vierde KVLV haar eeuwfeest. Dit feestelijk jaar werd in de Lotto Arena afgesloten met een fantastische show die vooruitblikte naar de toekomst.

Jeroen Meus toverde een gerecht te voorschijn uit het allereerste 'Ons Kookboekje' van KVLV. Patrick Janssens, Gella Vandecaveye en Monique Swinnen kwamen getuigen over hun bijzondere talent. Debbie en Nancy en Reinhilde Decleir zorgden voor een vrolijke noot. Free Souffriau, Udo en Miguel Wiels en band maakten er een muzikaal feest van. Fons Van Dyck gaf een inspirerende uiteenzetting over 'KVLV, een sterk merk'. Er waren leuke filmpjes, babbelboxen en warme gesprekken op de sofa. Tot slot werd afscheid genomen van Carla Durlet, nationale voorzitster van KVLV die op pensioen gaat en een staande ovatie kreeg.

Actueel

Ter gelegenheid van 100 jaar KVLV bezocht Prinses Mathilde op 26 september 2011 het bedrijf "HOPPECRUYT" waar ook wij in 2009 te gast waren.Herkenbare foto's.

Bij ons was het iets minder formeel maar leek dat niet een beetje gezelliger??? Kwam dit nu door het hommeltje of door de hopcake?