Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Bestuursuitstap 2011

Toen we het programma samenstelden voor 2011 lieten we ons oog vallen op Matinée parfumée.Er werd gewikt en gewogen of het haalbaar was voor onze afdeling .Het werd uiteindelijk onze bestuursuitstap,eens iets helemaal anders.
Op 6 juli vertrokken we naar KUREN IN KANEGEM voor een parfumdegustatie.Ruim op tijd kwamen we in het bloemendorp aan,hierdoor konden we extra lang van onze koffie en gebakjes genieten.
Hoe verliep nu onze namiddag?Na de koffie werden we uitgenodigd om aan alle 55 flesjes,geuren te ruiken. Van wat je leuk vond noteerde je het nummer.Het was namelijk de bedoeling om een farfum op maat te bekomen.Niet simpel.Iedereen had algauw 10 tot 15 geuren.Om tot 4 geuren te herleiden werd nogmaals blind gekozen .Die laatste 4 geuren werden dan op je kledij geparfumeerd.Nu kreeg het parfum een 20 tal min om zich met je eigen lichaamsgeur te vermengen zodat je dan nadien je farfum op maat kon bestellen.Vreemde vaststellingen,onze voorzitster vond dat ze verkeerde keuzes had gemaakt.Maar van al dat ruiken was onze neus stilaan verzadigd en hielpen de koffiebonen niet veel meer.We kregen ook uitleg over hoe je parfum gebruikt,waar je het aanbrengt,bewaard en nog veel interessante weetjes.
Op het einde van deze onvergetelijke namiddag keerden we op wolkjes naar huis met eigen farfum en geparfumeerde bodylotion,ingepakt in een luxueus tasje van IN FINE.

Christine en Pia misten dit bezoek en zullen dit heel jammer vinden.Maar geen nood het kan ook individueel,dus met dochter of vriendin is dit zeker een aanrader om eens te doen.

www.kureninkanegem.be

Tot slot kregen we nog een rondleiding in het kuuroord en mocht José het nieuwste snufje uitproberen.Daarna vertrokken we richting Brugge .Om deze mooie dag af te ronden gingen we nog samen met de mannen iets eten.Niet iedereen kon mee,Christine kwam rechtreeks van het werk om mee te genieten van een gezellige avond. EEN MOOIE START VAN DE VAKANTIE !!!

.

.